“Cutia cu cadouri” pentru şcolarii din Zlagna

Asociația Job în Sibiu lansează pentru al patrulea an consecutiv proiectul caritabil “Cutia cu cadouri” pentru școlarii din Zlagna, comuna Bârghiș, județul Sibiu.

“Cutia cu cadouri” este un proiect de suflet destinat școlarilor din satul Zlagna. Sunt 19 copilași care nu simt bucuria sărbătorilor așa cum o simțim majoritatea dintre noi. Ei nu primesc nimic în dar și nici nu beneficiază de o masă bogată de Crăciun.

“Ne propunem să completăm un cadou pentru cei 19 copilași, cu următoarele lucruri: ghetuțe de iarnă, o geacă de iarnă, căciulă, mănuși, ciorapi, dulciuri. Toate noi, așa cum am dărui copiilor noștri. Tu poți contribui cu o donație în contul Asociației, urmând ca noi să cumpărăm lucrurile menționate mai sus. Necesarul pentru fiecare copil este de aproximativ 250 de lei, dar donează orice sumă poți. Dorim să mergem la Zlagna cu cadourile pentru toți școlarii.

Donațiile se pot face în acest cont: ASOCIAȚIA JOB ÎN SIBIU, RO70BACX0000001410022000, UNICREDIT SIBIU DETALII: Donație Cutia cu cadouri Zlagna

O altă variantă pe care o propunem este să pregătești personal cadoul și  să îl aduci la Avantaj Optic Place – strada Oituz Nr. 34 A (vis-a-vis de Liceul Economic). Programul este de luni pană vineri între 9:30 și 15:00.

Pentru detalii luați legătura cu noi (mesaj pe Facebook sau WhatsApp) la următoarele numere de telefon:

  • Bianca Staicu – 0758 723052
  • Adina Anghel – 0771 368402
  • Marius Ciucă – 0769 909646

Donațiile se primesc până în data de 14 Decembrie 2020. Sponsorizările din partea companiilor sunt binevenite de asemenea. Împreună putem aduce un zâmbet pe chipul inocent al copiilor din Zlagna! Împreună putem fi schimbarea pe care vrem să o vedem în jurul nostru! Vă suntem recunoscători!”, spun cei de la Asociația Job în Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *