Carantină Mediaş: Modelul declarației pe proprie răspundere

Municipiul Mediaş intră de mâine, 23 noiembrie a.c., în carantină. Medieşenii trebuie să aibă asupra lor o declarație pe propria răspundere, în cazul în care părăsesc locuinţa. Modelul declarației pe proprie răspundere poate fi descărcat în format pdf de aici și format word de aici.

Pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităților abilitate, legitimația de serviciu, adeverința eliberată de angajator sau o declarație pe propria răspundere.

Pentru verificarea motivului deplasării în interes personal, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităților abilitate, o declarație pe propria răspundere, completată în prealabil.

Declarația pe propria răspundere trebuie să cuprindă numele și prenumele, data nașterii, adresa locuinței/ gospodăriei/locului activității profesionale, motivul deplasării, data completării și semnătura.

În interiorul localității se interzic circulația persoanelor în grupuri pietonale mai mari de 6 persoane care nu aparțin aceleiași familii, precum și formarea unor asemenea grupuri. Se permite tranzitarea UAT Mediaș – municipiul Mediaș de către persoanele care nu au domiciliul pe raza acesteia, fiind interzisă oprirea în localitate.

Prin grija administrației publice locale și a Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu se vor stabili căile de circulație care tranzitează zona respectivă și aducerea la cunoștința populației prin mijloacele mass-media a acestei măsuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *