Albumul “EFMR”, material de debut al unui proiect muzical mediesean

Azi am placerea sa iti prezint un nou proiect muzical mediesean. Este vorba de albumul “EFMR” lansat de doi tineri care s-au cunoscut in timpul liceului. Karto si Edi S au ales genul muzical Trap, care a devenit mai cunoscut dupa anul 2015. Materialul contine 8 piese si este disponibil pe toate platformele digitale de streaming.

Am ascultat albumul, dupa care l-am rugat pe Karto sa-mi spuna detalii despre el.

“Il cunosc pe Edward (EDI S) de aproximativ 6 ani, fiind amandoi la acelasi liceu (Liceul Teoretic Axente Sever). Am avut aceasta pasiune pentru muzica de mai mult timp, dar am decis sa ma apuc doar acum un an. Am postat cateva piese pe YouTube, iar Edward a vazut si m-a contactat. Dupa ce am vorbit putin, am realizat ca avem acelasi vis. Sa nu mai traim in acest mediu saracacios si sa ne punem mintile la contributie, asa ca, dupa cateva luni dupa ce am inceput sa lansez piese singur, am colaborat cu el pentru a invata unul de la altul si a ne ajuta reciproc sa realizam ceva mai mare decat noi.

Pentru albumul “EFMR”, Edward a produs toate instrumentalele si a mixat/masterizat toate piesele. Momentan el se axeaza mai mult pe mixat si masterizat, iar instrumentalele le luam din surse externe, de la alti producatori.

Avem incredere in noi si in munca noastra si speram sa evoluam, ca in viitor sa fim recunoscuti in industria muzicala, iar proiectele noastre sa fie apreciate de o tara intreaga”, mi-a spus Karto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *