Noaptea Albă a Galeriilor Mediaș

Prima ediție a Noaptea Albă a Galeriilor Mediaș – NAG 2020 este o ediție specială extinsă pe durata a unui weekend întreg.

Noaptea Albă a Galeriilor împlinește 14 ani de București și 5 ani de când s-a extins și în alte orașe cu un program nocturn de artă contemporană în 3 seri consecutive, pentru a reduce riscul de aglomerație, fără a restricționa accesul la artă.
Publicul este așteptat în spații de artă contemporană din 11 orașe din țară – București, Alba Iulia, Braşov, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Mediaș, Reşiţa, Sibiu, Târgu Mureş și Timişoara – în weekendul 02-04 octombrie, între orele 18:00 și 24:00, conform cu normele de siguranță în vigoare.
La Casa de langă Sinagogă puteți vedea expoziția << …dar l-am adus înapoi… ̏: Obiecte, Cărări, Povești>>, semnată de echipa curatorială formată din Julie Dawson (Viena), artistul Răzvan Anton (Cluj), Benjy Fox-Rosen și administratorul on site Alexandra Toma (Mediaș). Toate poveștile strânse, despre călătorii, familii, oameni, au cumva legătură cu Mediașul.
Programul complet este pe http://www.noapteagaleriilor.ro/
Noaptea Albă a Galeriilor – NAG este un eveniment inițiat în 2007 la București de către Asociația Ephemair și dezvoltat în orașe din România în parteneriat cu organizații locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *