Expoziție personală a artistului SADDO

 

Medieşeanul Raul Oprea alias Saddo se pregăteşte pentru o expoziţie personală. Este prima personală din ultimii 5 ani. Expoziția este organizată în parteneriat cu Centrul Cultural Expo Arte.

Mobius are plăcerea să anunțe FANBOY, expoziția personală a artistului SADDO.
Expoziția prezintă cea mai recentă serie a artistului, un portret complex al unor narațiuni culturale și sociale, prin desene, pânze de mari dimensiuni, tapiserii și sculpturi expuse pentru prima dată.

“Într-un registru puternic POP, Saddo, creează nu doar lucrări pe această temă dar și un ambient. Un plently care omagiază într-un mod interdisciplinar entități și eroi personali care sunt responsabili pentru soundtrack-ul lui personal. Este ceva ce îi place cu adevărat, acest instinct simplu la prima vedere, de a crea lucruri și lucrări pe teme care pur și simplu te atrag. Deci, se poate spune că lucrările (în diverse medii) din acest proiect au și rolul de totemuri și obiecte de cult, nu în sensul unor conotații magice, ci în sensul unei fascinații reale și heartfelt”, spune Lea Rasovszky.

VERNISAJ ȘI LIVE SHOW cu HIP HOP LA FEMININ – 2 octombrie de la ora 18:00 până la ora 00:00, pe strada Dumbrava Roșie nr. 18, București.

Expoziția este deschisă publicului în perioada 2 Octombrie – 7 Noiembrie.

În perioada 2-4 Octombrie, în cadrul NAG puteți vizita expoziția între orele 18:00 și 00:00.

În perioada 6 Octombrie – 7 Noiembrie programul de vizită este de marți până sâmbătă, de la 14:00 la 20:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *