Lucia Steffens, dubla lansare de carte la Casa Schuller

O medieseanca revine dupa 30 de ani in orasul natal pentru o dubla lansare de carte. Lucia Steffens isi lanseaza la Casa Schuller in data de 28 august a.c., de la ora 18:00, volumele de poezie “Si amintirile nu mor” si “Vise si impliniri”.

Autoarea locuieste in Germania si este membra a Ligii Scriitorilor din Romania, filiala Brasov. La lansare medieseanca are mai multi invitati din tara si strainatate: Lucia Hartigan (Irlanda), Vali Paraschivoiu (Belgia), Popleanu Valer, Maria Nagy (Tarnaveni), Ciciu Cornel (Cluj – Napoca) si Sorin Dumitrache (Sebes).

Lucia a parasit Mediasul imediat dupa evenimentele din decembrie 1989, stabilindu-se in Germania unde a lucrat in domeniul HORECA. Motivul plecarii a fost politic, autoarea fiind persecutata de catre Securitate si condamnata la inchisoare, lucruri pe care o sa le aduca in atentia opiniei publice, in cadrul unui volum autobiografic.

Niciun comentariu


  1. Succes LUCIA, PRINTRE INVITAŢI TREBUIA SĂ FIU TRECUTĂ ŞI EU, DEOARECE ŢI-AM SEMNAT PREFAŢA ŞI AI RECENZIA MEA PENTRU PREZENTARE, POATE O PREZINTĂ MIRCEA HODÂRNĂU SAU ARE O ALTĂ EXPLICAŢIE, VIZAVI DE OMITEREA NUMELUI ÎN PREZENTARE. PENTRU TINE ,,BAFTĂ” NE AUZIM

    Răspunde

  2. Da Miriam așa o să fie..domul Hodarnau va prezenta această poezie, reprezentând la diferite posturi…mulțumesc pentru tot Miriam Nadia Dabau..si mii de mulțumiri D-lui Mircea Hodarnau !!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *