Marius Matache lanseaza albumul “Ninsorium”

Cantautorul Marius Matache are pregatit de lansare cel de-al treilea album. Materialul se intituleaza “Ninsorium”, contine piese de iarna si a fost realizat cu ajutorul celor de la Jameson.  “Ninsorium este un nou element chimic descoperit de Alchimistul muzicii indie-folk din Romania (aka je); cele doua cifre de pe coperta – Numarul atomic Z (cel de sus) = 3 (e al treilea album Marius Matache), Masa Atomica Relativa A (cel de jos) = 11 (sunt 11 momente pe album”, spune cantautorul.

 

La realizarea albumului au contribuit: Berti Barbera (percutii), Vlady Săteanu (bas), Cristi Mihai (nai), Lyuben Gordievski (pian), Daniel Sfichi (acordeon), Victor Panfilor (producator muzical si inginer de sunet, masterizare).

La cel de-al treilea album Make a colaborat cu mai multi textieri, Sorin Poclitaru  (3, 5, 10, 11) si Loredana Tudor-Tomescu cu cate 4 piese si Arcadie Suceveanu cu o piesa (De dragul tau). Sorin si Loredana sunt prezenti si cu cate o poezie de iarna, recitate chiar de autori.

In ceea ce priveste grafica materialului discografic, cele doua imagini sunt realizate de: discul rotund: Cristiana Pioarca-Ciocanea, coperta bloggerilor: Daniela Gugoasa; coperta 1 este un simbol de element chimic si conceptul ii apartine lui Make.

Am placerea si onoarea sa fac parte din echipa bloggerilor alesi de Make sa promoveze acest album.

 

“In perioada asta de autoizolare si cu toate concertele publice suspendate, cantarile mele online se fac prin Patreon – platforma pentru artisti  cu abonament – www.patreon.com/MariusMatache; cel mai ieftin abonament, 2 euro, inseamna din jumatatea unui bilet la un concert si include un concert online pe luna cel putin si acces la piese de pe Ninsorium in avans”, mi-a mai spus Marius.

Azi de la ora 18:00, Marius Matache este invitatul meu la Interviurile Medias News Blog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *