Concurs de muzica adresat tuturor elevilor din judetul Sibiu

Incepand de saptamana viitoare are loc o noua editie a Concursului Judetean de Muzica Vocal – Instrumentala “ VIS MUZICAL”. De data aceasta concursul se desfasoara online, in perioada 4-15 mai 2020.

Organizat de Palatul Copiilor Sibiu, Structura Clubul Copiilor Medias in colaborare cu Asociatia Domy Music Star, concursul este cuprins in calendarul activitatilor educative judetene CAEJ pozitia 2.

La acest concurs pot participa elevi cu vârstă cuprinsă între 6 ani și 18 ani. Acest concurs are în vedere participarea unui număr cât mai mare de elevi din județul Sibiu care se înscriu în contextul educaţiei pentru artă muzicală şi preţuirea tradițiilor Românești, descoperirea și motivarea tinerelor talente, promovarea și aprecierea interpreților la adevărata lor valoare, dezvoltarea spiritului de competiție și corectitudine, precum și combaterea discriminării de orice fel dintre copii/tineri. De asemenea, prin schimburile cultural artistice se vor lega prietenii și colaborări între copii, tineri, profesori și îndrumători.

Detalii ai aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *