Romgaz ajută Spitalul Mediaş cu 1, 5 milioane lei

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. cel mai mare producător şi principal furnizor de gaze naturale din România, ajută comunitatea medieşeană cu o nouă sponsorizare de 1,5 milioane lei. Sponsorizarea a fost anunţată azi de primarul Gheorghe Roman, în cadrul unei noi intervenţii pe pagina de facebook a administraţiei locale.

Datorită ajutorului ROMGAZ, Crucea Roşie Română a achiziţionat şi distribuit 1.000.000 de măşti medicale pentru protecţia împotriva COVID-19 şi intensifică efortul de combatere a răspândirii noului Coronavirus pe teritoriul României, prin amplificarea campaniei naționale de informare și conștientizare a populației privind metodele de prevenire a infectării cu noul COVID-19.

“Fac un apel la toți agenții economici care pot contribui la susținerea instituțiilor statului în lupta cu noul virus COVID-19, să nu ezite, întrucât vedem că se fac eforturi susținute pentru salvarea de vieți omenești și reducerea răspândirii virusului. Astăzi, trebuie să arătam că românii sunt uniți și doar împreună vom reuşi să trecem peste această perioadă grea”, declarat la începutul la acestei luni, Adrian Volintiru, CEO Romgaz.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *