Lansare de carte „Scrisoarea domnisoarei S.” – Corina Marinescu

Corina Marinescu isi lanseaza luna viitoare o noua carte la Medias. Lansare are loc la Casa Schuller.
“Imi doresc sa aduc in atentia publicului mediesean romanul „Scrisoarea domnisoarei S.”, ce-a de-a treia carte pe care o semnez, un roman care imbina stilurile primelor carti publicate, volumul autobiografic „Jurnal de Amintiri” si romanul „Viceversa”.

De ce un nou roman de dragoste? Raspunsul este simplu. Din si pentru iubire! Din iubire scriu, din iubire s-a nascut aceasta noua carte si din iubire sper ca o veti lectura cu drag.

Ca sa incit la lectura, redau un scurt rezumat al romanului „Scrisoarea domnisoarei S.”:
Emilia se regaseste prinsa intre doua iubiri si traieste in acelasi timp o poveste aproape perfecta si una interzisa. Cand, fortata de imprejurari, ajunge la o cabana in munti, gaseste in mica biblioteca o scrisoare veche, care aparent este scrisa special pentru ea. Povestea pe care domnisoara S. o nareaza, chiar daca s-a intamplat cu cateva decenii in urma, se dezvaluie a fi similara cu povestea de dragoste a Emiliei, care se lasa fermecata de scrisoarea gasita.

Volumul urmareste viata personajelor feminine principale si alegerile pe care ambele trebuie sa le faca in plan personal. Emilia este nevoita sa aleaga intre cei doi barbati de care este indragostita, la fel cum si domnisoara S. a facut-o. Insa daca decizia Emiliei este una neasteptata, deznodamantul povestii de dragoste relatate in scrisoare este unul fabulos.
Lansarea de carte va avea loc de Valentine’s Day, vineri, 14 februarie 2020, ora 17:00, pentru ca toate graviteaza in jurul iubirii. Va astept in Sala de Conferinte a Centrului Cultural Casa Schuller Medias.

Si daca in 2018 mi-am lansat cartile pe acorduri de pian, anul acesta fac apel la teatru. Invitatii mei speciali, membrii trupei de teatru „Noi si atat”, vor lectura un capitol din romanul „Scrisoarea domnisoarei S.” si va fi un moment de neratat. Intrarea este libera si toti iubitorii de carte si de teatru sunt bineveniti.”, mi-a scris Corina Marinescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *