Un targ de Craciun pentru comunitate, la Cisnadioara

In data de 21 decembrie a.c., are loc un Targ de Craciun la Cisnadioara. Targul va avea loc in curtea Ansamblului Agora Cisnadioara (Piata Gozelinus, Nr. 10, Cisnadioara), intre orele 11:00-18:00. Intrarea este gratuita.

“Daca ne-ati calcat pragul pana acum, stiti deja ca la Agora ne-am facut un scop din a aduce oamenii impreuna si de a (re)dobandi sentimentul unei comunitati in Cisnadioara. Cu prilejul sarbatorii Nasterii Domnului va invitam sa ne adunam din nou in curtea Agorei, pentru un altfel de targ de Craciun.

Vom savura produse locale, preparate cu dragul si spiritul acestui loc, chiar de localnicii din Cisnadioara. Ne vom bucura de doua recitaluri de colinde, sustinute chiar de copiii nostri dragi, de aici din sat, care repeta deja de 3 saptamani impreuna cu prietena noastra Zsuzsanna Molnar pentru acest eveniment.

Curtea va mirosi a cozonac proaspat, a ceai cald si a vin fiert, asa cum trebuie de sarbatori. Speram sa ne fiti alaturi in numar cat mai mare, si sa va faceti timp sambata, macar pentru un ceas, doua, sau mai multe, sa vizitati Targul de Craciun de la Agora”, spun organizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *