Restrictii de circulatie de Ziua Nationala a Romaniei

De Ziua Nationala a Romaniei, Primaria Municipiului Medias, organizeaza o serie de manifestari culturale și ceremonialuri civile și militare, prilejuite de sarbatorirea Zilei Nationale a Romaniei.

In vederea desfașurarii in conditii de siguranta a ceremonialului militar de defilare, in data de 1 Decembrie 2019, intre orele 12-15:30 va fi oprita circulatia rutiera pe traseul strada Carpati – strada Constantin Brancoveanu – strada Mihai Eminescu (pana la intersectia cu strada Lucian Blaga și strada Stephan Ludwig Roth). Tot in data de 1 Decembrie, pe perioada desfasurarii manifestarilor, parcarea de la Cinematograful Central va fi inchisa.

De asemenea, pentru buna desfașurare a ceremonialului militar, este necesara organizarea unei repetitii premergatoare evenimentului, necesitand, in acest sens, oprirea circulatiei rutiere vineri, 29 noiembrie 2019, in intervalul orar 8-10 pe strada Mihai Eminescu-segmentul cuprins intre intersectiile cu strada Virgil Madgearu si strada Stephan Ludwig Roth/strada Lucian Blaga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *