Dialogurile Transform Medias

La initiativa elevei Iulia Vincze, maine 19 noiembrie a.c., au loc la Colegiul Scoala Nationala De Gaz, Dialogurile Transform Medias.

Ce imi doresc de la viitorul meu? Ce job mi se potriveste cel mai bine? Ce satisfactii imi ofera acest job? Va mai exista meseria mea peste 10 ani? Iar sirul poate continua. Sunt doar cateva exemple de intrebari pe care orice licean ar trebui sa si le puna in parcursul sau educational. Sunt intrebari ce au la baza nevoia tinerilor de a fi orientati profesional si de fi conectati cu specialisti in diverse domenii. Pornind de la aceasta nevoie, Asociatia 11even impreuna cu liceeni parte a programului Creatori de viitor si cu sprijinul Kaufland Romania, vrem sa oferim cadrul necesar prin care sa raspundem acestor intrebari.

Asa au luat forma Dialogurile Transform, evenimente ce pun fata in fata creatori de viitor, liceeni interesati sa-si creeze un spectru cat mai larg si informat al viitorului lor profesional si creatorii de prezent, cei care performeaza si schimba societatea de astazi.

In cadrul Dialogurilor Transform Medias, Asociatia 11even  aduce in fata liceenilor, in data de 19 noiembrie, ora 13:00, la Colegiul “Scoala Nationala de Gaz” pe urmatorii:

– Arnold-Ovidiu Almasan – comandant al aeroclubului Sibiu

– Ovidiu Neamtu – Presedinte Asociatia 11even si initiator al programului Creatori de Viitor.

Un comentariu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *