Mediesenii sarbatoresc sambata Ziua Recoltei

Ziua Recoltei, traditionala sarbatoare a toamnei, va avea loc sambata, 12 octombrie 2019, in Piata C. Coposu, cu incepere de la ora 10.30.

“Va asteptam sa vizitati targul de produse mestesugaresti, special organizat cu acest prilej, sa gustati si savurati fructele, legumele si preparatele traditionale oferite de producatorii locali, si, nu in ultimul rand, sa ne bucuram impreuna de spectacolele de muzica si dans popular sustinute de solistii vocali : Nicoleta Voica, Ciprian si Mihaela Istrate, Mariana Deac, Vasile Coca, Nicu Novac si Ciprian Picovici alaturi de Ansamblul artistic profesionist ,,Muresul’’, Grupul instrumental ,,Ceterasii de pe Campie’’ si dansatorii, interpretii si instrumentistii Ansamblului folcloric ,,Purtata” din Medias.

Primaria municipiului Medias impreuna cu unitatile de invatamant mediesene au pregatit o serie de spectacole de muzica, dans si divertisment sustinute de elevii scolilor si gradinitelor mediesene. Nu vor lipsi de asemenea jocurile, concursurile si surprizele destinate copiilor”, spun organizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *