Fundatia Polisano & Auchan – premiu pentru responsabilitate sociala 2019

CCIFER a acordat Fundatia Polisano & Auchan premiul pentru cel mai bun proiect de responsabilitate sociala al comunitatii de business franco-romane, pentru „Caravana Inimi sanatoase”.

Premiul a fost oferit in data de 20 septembrie 2019, in cadrul Galei CCIFER, eveniment de traditie al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Franceze in Romania, ajuns la a 13-a editie. Cu acest prilej, CCIFER  celebreaza anual reusitele membrilor si partenerilor. Evenimentul a avut loc in prezenta Excelentei Sale Michèle Ramis, Ambasadoarea Frantei in Romania, precum si a altor personalitati implicate activ in  proiecte de dezvoltare durabila a Romaniei, in context european. In cadrul celor trei categorii ale Premiilor CCIFER s-au inscris in total 39 de proiecte, respectiv 16 la categoria responsabilitate sociala, 8 la categoria antreprenoriat si 15 la categoria inovatie tehnologica. Anul acesta juriul a mai acordat Premiul Coup de Coeur.

„Caravana inimi sanatoase” – proiectul castigator al sectiunii responsabilitate sociala a fost derulat in perioada octombrie 2018 – mai 2019 de fundatia Polisano din Sibiu, in baza unei finantari din partea fundatiei franceze Auchan pentru tineri.

In cadrul acestei caravane, peste 1.700 de copii din satele de pe Valea Hartibaciului, judetul Sibiu, au fost consultati la inima, iar cei detectati cu probleme se afla sub supraveghere medicala si beneficiaza de tratament. Sprijinului financiar oferit de Fundatia Auchan pentru tineri, i s-a adaugat implicarea, in calitate de voluntari, a angajatilor din magazinul Auchan de la Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *