Zi aniversara pentru saptamanalul Monitorul de Medias

Azi este un moment aniversar pentru presa scris medieseana.  Saptamanalul Monitorul de Medias are editia cu numarul 1000.

Acum, in acest moment festiv pentru presa scrisa medieseana, le urez prietenilor si colaboratorilor de la Monitorul de Medias un calduros „La mulți ani!“ si la cat mai multe realizari pe plan profesional, dar si personal. Cele 1.000 de numere au adus cititorilor informația de care aveau nevoie, motiv pentru care inca mai exista versiunea print, in aceasta lume digitalizata. Le mulțumesc pentru colaborarea cu Asociația Culturala „Mediasul Nostru“, prin care am adus in atenția celor interesați povesti inedite din viața cetații si a oamenilor care au facut istorie. Sunt sigur ca lucrurile nu se vor opri aici. Mai sunt multe de scris despre acest oras.

“In pas cu vremea, Monitorul de Medias a trecut prin multe schimbari in ultimele doua decenii, dar a avut intotdeauna un singur stapan: cititorul. Nu am renunțat niciodata la misiunea noastra, aceea de a le oferi mediesenilor si tuturor locuitorilor din zona de nord a județului Sibiu un ziar local pe care se pot baza. Inca o data, va mulțumim ca sunteți alaturi de noi!”, este mesajul celor de la Monitorul de Medias.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *