Sibiu Music Fest 2019

Sambata, 14 septembrie a.c., in Piata Mare din Sibiu este cel mai mare concert al toamnei si bucura-te de intalnirea cu artistii tai preferati! Artisti de top vor urca pe scena si promit ca vor face un show incendiar la Sibiu Music Fest 2019 .

Editia de anul trecut  Sibiu Music Fest a strans 35.000 de spectatori, iar transmisia live a concertelor a adunat 400.000 de utilizatori in online. Sunt cifre impresionante, dar pe care organizatorii Sibiu Music Fest si-au propus sa le depaseasca in acest an, astfel incepand cu ora 19:00 se da chemarea in fata scenei din Piata Mare pentru cea de-a treia  editie a evenimentului  o adevarata sarbatoare a muzicii romanesti si a orasului Sibiu la care publicul fredoneaza hiturile momentului alaturi de artistii preferati.

Invitatii acestei editii Sibiu Music Fest sunt: Carla’s Dreams, Feli, Dorian Popa, Lino Golden si Aya iar intrarea este libera pentru ca toti sibienii sa se poata bucura de sarbatoarea orasului lor.

O  scena cu deschidere de 30 m, echipata cu aparatura de ultima generatie, lumini inteligente, ecrane led, sistem de sunet performant.

Organizatorii isi anunta de pe acum intentia de a transforma incepand cu 2020 evenimentul intr-un “FEST” in adevaratul sens al cuvantului si anume pe mai multe zile (2 sau 3), dorind sa fie un weekend intreg de sarbatoare muzicala in Sibiu. Fiecare dintre cele trei zile va fi diferita in sensul ca se va adresa unor segmente diferite de public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *