Restrictii de circulatie la Medias Bike Marathon (video)

Primaria Municipiului Mediaș impreuna cu Asociatia de Turism și Ecologie Dianthus organizeaza in data de 7 septembrie 2019, a treia editie a competitiei ,,Mediaș Bike Marathon’’. Traseul competitiei de ciclism include mai multe strazi, motiv pentru care se impun cateva restrictii de circulatie. Mai jos ai detalii din partea domnisoarei viceprimar Christinne Thellmann.

“In acest sens, pentru buna desfașurare a competitiei și siguranta participantilor avem rugamintea, ca in intervalulorar 9.00 – 18.00, sa circulati cu prudenta pe urmatorul traseu: Str. Dupa Zid, Str. Tarnavei, Str. Șt. O. Iosif, Str. Cloșca, Str. Avram Iancu, Str. Nicolae Filipescu, Str. Marașești, Str. Gheorghe Lazar, Str. Buzdului, Str. Plopului, Str. 9 Mai, pasaj CFR, Str. Aurel Vlaicu, Str. PetruMaior.

De asemenea, va informam ca accesulpe Str. Honterus va fi restrictionat incepand din data de 6 septembrie a.c., ora17.00 și interzis in data de7.09.2019 de la ora 6.00 pana la ora 19.00.

Ne cerem scuze pentru inconvenientul creat și va așteptam sa luati parte in numar cat mai mare la acest eveniment”, anunta viceprimarul Mediasului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *