Crucea Rosie Subfiliala Medias: Donatii unor familii din satul Velt

In cadrul proiectului Banca de Alimente s-au strans in ultima perioada aproximativ 40 kg alimente greu perisabile, care au fost distribuite impreuna cu imbracaminte, incaltaminte si jucarii, unor familii din satul Velt.

“Multumim tuturor celor care sunt alaturi de noi. Donatiile de alimente se pot face in cosul marcat cu logoul campaniei din incinta magazinului Carrefour.
Campania presupune colectarea de alimente greu perisabile pentru a sprijini persoanele cu venituri insuficiente, copiii cu dizabilitati din familii sarace, familii cu copii multi, varstnici..

Alimente greu perisabile recomandate: malai, faina, zahar, ulei, orez, gris, fasole, mazare uscata, linte, arpacas, lapte praf, conserve de orice fel, paste fainoase, cereale, musli, produse instant, bauturi, biscuiti, napolitane, ciocolata, hrana pentru bebelusi, fructe uscate.

Proiectul Crucii Rosii Romane, Banca de Alimente, face parte din campania internationala de colectare de alimente, coordonata de Fundatia Carrefour, care se desfasoara simultan in 10 tari in care grupul Carrefour este prezent”, spun reprezentantii Crucea Rosie Subfiliala Medias.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *