Mario Fresh canta azi la Festivalul Berii la Medias

Mario Fresh canta deseara la Festivalul Berii la Medias. Mario este unul dintre cei mai populari tineri artisti din Romania, cu un fan base impresionant si o serie de colaborari de succes. El a devenit celebru in 2014, avand sustinerea mentorului sau, Alex Velea, si traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Alexia Eram, fiica Andreei Esca.

Originar din Iasi, pe numele sau real Mario Galatan, Mario Fresh a avut un start timpuriu in muzica, la varsta de cinci ani. La doar sase ani, obtinea premiul intai la Festivalul Cerbul de Aur Junior, precum si la Festivalul Mamaia Copiilor, in 2009 iesea pe locul al doilea la aceleasi festivaluri, iar in 2011 reusea performanta de a ajunge in semifinala la ‘Romanii au talent’.

Marele noroc al vietii sale si momentul care a marcat avantul muzical a fost intalnirea cu Alex Velea, ce i-a vazut potentialul si nu doar ca l-a ajutat sa devina celebru, dar i-a fost ca un al doilea tata. Prima piesa lansata de micul artist a fost ‘N-ai scoala…e nasol!’, in colaborare cu HaHaHa Production, featuring Boier Bibescu, dar abia melodia lansata in 2014 alaturi de Alex Velea, ‘Am ramas cu gandul la tine!’, i-a adus celebritatea si numeroase fane. Pana in 2018, a mai lansat inca sapte piese iar acum se pregateste sa bifeze o experienta-limita in televiziune: Exatlon.

Detalii despre Festivalul Berii la Medias ai aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *