Teatru la Sinagoga Medias

Marti, 11 iunie a.c., incepand cu ora 18:00, mediesenii sunt invitati la o seara de teatru unde elevii scolilor gimnaziale nr. 7 din Medias si din Darlos, vor pune in scena cate o piesa.

“Elevii clasei a V-a de la scoala Gimnaziala din Darlos, vor prezenta piesa de teatru “Primarul activ”. Insa la ce este activ? De multe ori mizam doar pe virtuti, realitatea fiind complet alta. Primarul nostru se pregateste pentru o petrecere cu familia in timpul serviciului, iar apoi munceste cu familia pentru interesele comunitatii, doar fortat de ideea de eticheta. Piesa prezinta situatii comice care se regasesc in satele noastre.

Trupa de teatru Ghioceii de la scoala Gimnaziala. Nr. 7 Medias, va reprezenta o poveste ascunsa despre cuvinte, o adaptare dupa “Cabaretul cuvintelor” de Matei Visniec. Este exprimarea dramei din spatele unor cuvinte, presarate cu note umoristice.

Daca vremea ne ingaduie, aceste piese vor fi jucate in gradina Casei de langa Sinagoga, daca nu ne vedem in Sinagoga. Va asteptam cu drag!”, spun organizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *