Burse de performanta acordate elevilor medieseni

Primaria Medias a premiat ieri un numar de 19 elevi, care au obtinut rezultate exceptionale la etapele nationale si internationale ale diverselor concursuri. Evenimentul s-a desfasurat joi, 6 iunie 2019, in Sala de Sedinte „Daniel Thellmann“ a Primariei, cu incepere de la ora 11:00, premierea fiind facuta de viceprimarul municipiului Medias, Christine Thellmann.

Elevii au primit din partea municipalitatii diplome de performanta, dar si sume de bani, in functie de criteriile specifice de acordare a acestei categorii de stimulente. De bursele de performanta beneficiaza elevii care au obtinut locul I, II sau III la etapele nationale ale olimpiadelor si concursurilor scolare nationale organizate de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS), la etapele nationale ale competitiilor si concursurilor cultural artistice, cu caracter sportiv sau cu caracter tehnico – stiintific, de nivel national, organizate de catre MECTS, sau care s-au calificat la un concurs international.

Pentru anul viitor, conducerea municipalitatii mediesene intentioneaza suplimentarea bugetului pentru burse alocat tinerilor din unitatile de invatamânt de pe raza municipiului nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *