Concurs: Castiga un album cu Stefania Iacob

In avanpremiera concertului “Balade Rock EMO” cu Stefania Iacob te provoc din nou la un concurs. Premiul concursului consta intr-un exemplar cu autograf al albumului “Vindecarea de frig”.

“Albumul “Vindecarea de frig” marcheaza implinirea celor 20 de ani ai mei de viata si este cel mai recent album al meu. Contine 12 piese dintre care 10 imi apartin , scrise pe versurile lui Sorin Poclitaru, iar 2 din ele sunt colaborari cu Gabriela Gradinariu , adica doua duete care reprezinta o provocare pentru mine de a imbina muzica folk care ma reprezinta cu muzica usoara cantata de Gabriela.

 Un proiect al asociatiei culturale FAIR PLAY si “viitor de 7 stele”, “Vindecarea de frig” reprezinta o incununare a lucrurilor pe care le-am adunat atât pe plan artistic , cât si ca om, pana la 20 de ani si o promisiune ca voi respecta traditia de a aduce, din doi in doi ani, de ziua mea , un nou material discografic “, spune Stefania.

Daca vrei sa participi la concurs trebuie sa-mi spui din ce oras este Stefania Iacob. Astept raspunsurile pana in data de 29 mai a.c., iar a doua zi voi anunta cei doi castigatori.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *