Ela Sol isi lanseaza primul single si videoclip

Duminica, 5 mai a.c., proiectul mediesean Ela Solo isi lanseaza primul single si videoclipul piesei la Casa Schuller. Evenimentul are loc de la ora 18:00.

“Va asteptam cu mare drag la Casa Schuller, duminica, 5 mai 2019, incepand cu ora 18:00, sa vizionati alaturi de noi, in premiera, videoclipul primului nostru single oficial. Melodia noastra “Deeper” este, in sfarsit, gata. Noi asteptam momentul acesta de foarte mult timp si stim ca si unii dintre voi sunteti nerabdatori. Punem la bataie si cateva cadouri unice pentru voi. Daca vreti sa fiti printre primii care vizioneaza acest videoclip, salvati-va data in calendar”, spun Ela Sol.

Ela Sol s-a nascut din dragoste. Amandoi artisti fiind, era doar o chestiune de timp pana cand s-au decis sa dea startul unui proiect comun.

Ela, tanara care s-a nascut la Hamburg, a absolvit Facultatea de Muzica si Teatru din Timisoara si a cantat in mai multe trupe de jazz, a colaborat cu diferite combo-uri si a avut concerte in cluburi din Timisoara si un spectacol in colaborare cu Filarmonica Banatului. A participat si la un workshop de jazz cu Tom Wolfe, din cadrul University of Alabama.

Solo, nascut in California, a studiat percutia timp de peste 12 ani si a cantat in mai multe proiecte muzicale, printre altele a colaborat si cu Filarmonica Banatul Timisoara. A participat si la Guitar Center’s Annual Drum-Off in Hollywood.

In anul 2015, in organizarea celor de la Cadenza European Art Productions, Kumka – The Transylvanian Percussion Ensemble, cei doi muzicieni a trupei Ela Sol au avut programate mai multe concerte in tara lalelelor, sub titulatura “A journey of rhythm”.

In anul 2018, proiectul Ela Sol a participat la emisiunea televizata ”Romanii au Talent”, cu o interpretare inedita, de voce si cajon, a unei melodii in stil rap–jazz experimental. Andi Moisescu a spus despre ei: „E genul de act artistic pe care ma astept sa-l vad intr-o piata, un fel de street art, ceea ce noi tot asteptam sa vedem inflorind odata in Romania […]”

Prin muzica, cei doi si-au gasit o modalitate de a face fata tuturor provocarilor vietii moderne. Momentan, trupa lucreaza la lansarea primului lor EP, in colaborare cu alti artisti foarte talentati.

Ce spun ei despre proiectul lor: ”As a couple, we spend plenty of time together, and since we both have always been very into music, it was just a matter of time before starting our own project. When we’re not making out, we’re making music together”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *