Blaj aLive Festival da unda verde noutatilor

The Motans, Mihail, Gramofone si Marú sunt primii artisti confirmati pentru editia cu numarul sapte. Blaj aLive, cel mai accesibil festival multicultural de la noi, va avea loc pe 9 iunie 2019, pe Campia Libertatii.

La Marea Adunare de la Blaj aLive, fanii vor asculta si dansa in natura pe ritmurile unora dintre cei mai indragiti artisti care vor urca pe Freedom Stage. Festivalierii se vor putea relaxa si bucura de varietati culinare in zonele de lounge sau in food court, avand ocazia sa isi petreaca timpul dintre concerte in parcul de distractii sau implicandu-se in diferite activari creative din interiorul festivalului.

THE MOTANS, unul dintre proiectele muzicale cu cea mai rapida ascensiune de la noi, vine pentru prima data pe Campia Libertatii. The Motans este una dintre trupele romanesti cele mai in voga la ora actuala, oferind pasionatilor de vibe-uri bune cateva dintre cele mai apreciate hit-uri promovate in ultimii ani in Romania.

MIHAIL, unul dintre cei mai eclectici artisti din industria muzicala autohtona, cunoscut pentru hit-ul „Ma ucide ea”, va urca pentru prima data pe Freedom Stage. La Blaj aLive 2019, pe langa ritmurile antrenante, Gramofone ne va inspira cu versuri pline de semnificatie, inspirate din situatiile cu care fiecare dintre noi se confrunta in fiecare zi.

MARÚ, una dintre artistele in ascensiune rapida pe scena muzicala romaneasca a carei timbru cristalin va convinge orice ascultator sa o asculte in continuu. Dupa 6 ani de studii la conservator in Viena (Austria), Marú a reusit sa isi dezvolte propriul stil, ce aminteste de Angus & Julia Stone, Norah Jones, Ed Sheeran, Kate Bush, Elise Trow, Bat For Lashes, influente presarate in abundenta cu autenticitate si cu acel „ceva” pe care numai ea il detine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *