Comedia cehoviana „Cerere in casatorie” la Casa Schuller

Teatrul T.a.C.T. Sighisoara si Teatrul „7” din Bucuresti prezinta la Casa Schuller, joi, 11 aprilie a.c., ora 19:00, comedia cehoviana „Cerere in casatorie”, un spectacol de Ion Mircioaga avand in distribuţie actorii Gianina Iconaru, Stefan Abrudan si Eugen Padureanu. Biletele s-au pus in vanzare la “Casa Schuller” si costa 30 de lei. Rezervari : 0787 586 228

Aceasta piesa e o bijuterie in care functioneaza exemplar comicul de situatii si comicul de caracter. Personajele sunt schitate din cateva linii, trase cu siguranta de dramaturg; sunt ofertante pentru actori, care au libertatea – si obligatia! – de a completa contururile propuse de Cehov cu particularitati verosimile.

Altfel spus, sunt provocate fantezia si cultura histrionilor, placerea de a face un studiu psihologic. Placere care nu e gratuita. Cercetarea da la iveala cateva date omenesti care, DA, SUNT sI ASTAZI IMPORTANTE.

Spectacolul isi propune sa vorbeasca, folosind mijloacele comediei, despre vulnerabilitatea sentimentelor, despre pustiirile produse de inhibitii, despre ridicolul unor existente virusate de orgolii prostesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *