Seara de folk cu Iulia Caraiman si Om Bun

Vineri, 5 aprilie a.c., mediesenii sunt invitati la o seara de folk la Restaurantul Traube. Protagonistii evenimentului sunt Iulia Caraiman si grupul Om Bun. Concertul incepe la ora 19:30 si rezervari se fac la numarul de telefon 0756.455.241. Spectatorii o sa fie premiati cu CD-uri din partea protagonistilor.

Iulia Caraiman a debutat in 1997 la Braila, in Cenaclul lui Adrian Paunescu “Si totusi iubirea”, o continuare a Cenaclului “Flacara”. In perioada 2003 – 2004 sustine concerte alături de formaţia blues Ora H si alaturi de formatia pop-rock Dama cu Camelii. A studiat la Scoala Populara de Arte Brasov, sectia canto-muzica usoara si Facultatea de Litere(specializarea limba engleza-limba franceza), in cadrul Universitatii Transilvania, Brasov.

Sustine recitaluri de muzica folk in cadrul concertelor de caritate “Folk vindecator de suflete” pentru Fundatia Hospice Casa Sperantei, Sala Reduta, Brasov ( 3 editii ) si recitaluri la Festivalul National “Dor de Munte” din Pestera, Brasov, organizat de Asociatia Respect si la alte evenimente cum ar fi: Festivalul “Drumul Painii” la Cristian – 2015, ”Zilele orasului Ghimbav” – 2015, ”Festivalul ecvestru” la Rasnov – 2016 alaturi de alti colaboratori.

Om Bun activeaza din 1995, cand au castigat trofeul la festivalul Om bun din Bucuresti. Formula actuala este un duet tata – fiica, Codrut si Teodora. Au urmat de-a lugul anilor diverse premii la festivaluri de folk. Cele mai recente premii le-au fost decernate la Festivalul Castanilor la Ploiesti, premiu de interpretare, iar cel mai recent la Festivalul  Medias Cetate Seculara, locul 2, la individual ( Codrut Beleaua ). Grupul a editat si doua albume folk, Zbor prin beton – 1997 si Revelatie – 2014..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *