Orgelsommer 2019 are peste 35 de concerte

Stagiunea muzicala “Orgelsommer” a Bisericii Evanghelice Sf. Margareta din Medias are in acest an peste 35 de concerte. Stagiunea muzicala “Orgelsommer”se desfasoara anual, in perioada lunilor mai-octombrie, cu concerte saptamanale, in fiecare luni, de la ora 19:00, la care se adauga si numeroase concerte extraordinare.

Muzica de orga este preponderenta, dar stagiunea include adesea concerte camerale, corale sau vocal-instrumentale, recitaluri solo, precum si improvizatii sau proiectii nocturne in aer liber cu muzica live.

Stagiunea este completata cu o serie de concerte care au loc la Casa Schuller si la Gradina Traube, din imediata apropiere a castelului bisericesc, dar se poate extinde pe toata durata anului, cu alte evenimente organizate sau gazduite de Biserica Evanghelica Sf. Margareta Medias, cum sunt concertele speciale de Craciun, turneele unor formatii muzicale din strainatate sau Academia de Flaut.

Orgelsommer are loc cu sprijinul oferit de Martin-Luther-Bund si Primaria Municipiului Medias, iar intrarea este libera. In avanpremiera stagiunii mediesenii sunt invitati miercuri, 10 aprilie a.c., la un concert special. Detalii ai aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *