Arena Platos Paltinis: Concursul Bikini Race, editia 2019

Primul weekend de primavara readuce la Arena Platos cel mai haios si mai inedit concurs al sezonului de evenimente, Bikini Race. Cele mai frumoase doamne si domnisoare care nu se tem de schiuri, de placa sau de racoarea zapezii vor oferi un spectacol memorabil pe partie la cea de-a sasea editie a concursului Bikini Race, cel mai asteptat concurs al sezonului, ce va avea loc duminica, 3 martie.

credit foto: Tibi Hila – hila.ro

Conceput initial ca un concurs de frumusete cu probe sportive lejere, Bikini Race s-a transformat intre timp intr-un concurs preponderant sportiv. Editia din acest an va trece concurentele prin cinci probe, prezentare pe catwalk, proba de ski sau snowboard slalom pe partia D a complexului Arena Platos Paltinis, proba de precizie si limbo, proba de doborat popicele si un traseu aplicativ de catarari si coborari pe obstacole create din zapada.

credit foto: Tibi Hila – hila.ro

Daca primele doua probe sunt clasice si s-au regasit si in editiile anterioare, in cea de-a treia proba, pe langa aruncarile la cos din miscare, pe banda rulanta, fetele vor trebui sa treaca si pe sub o bara de limbo. Pentru cea de-a patra proba, concurentele vor trebui sa doboare cu colacul cat de multe popice pot iar in ultima proba vor trebui sa parcurga un traseu plin de obstacole contracronometru.

Marea castigatoare a editiei din acest an merge la ski in Franta, la Snow Mission in Vars, premiu oferit de partenerii de la Fresh Meat. Alaturi de excursia in Franta castigatoarea va primi si un voucher in valoare de 3000 de lei pentru produse realizate de designerul Emina si produse oferite de Rip Curl. Locurile doi si trei vor castiga cate un voucher de 1000 de lei pentru produse Emina si produse Rip Curl.

credit foto: Tibi Hila – hila.ro

Inscrierea la concurs este gratuita iar doritoarele se pot inscrie in ziua concursului, intre orele 9:30 si 11:30, in apreski-ul complexului. Concursul va incepe la ora 12 si va fi prezentat de vloggerul Marian Ionescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *