Inselatoria EUROPEAN REGISTER OF COMMERCE

Stimati antreprenori medieseni. Daca primiti asa ceva este INSELATORIE! Cititi mai jos ce spunea Camera de comert si industrie Suceava, acum cateva zile!

 

ATENTIONARE DE PRACTICA INSELATOARE EUROPEAN REGISTER OF COMMERCE
Stimati antreprenori,

CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE SUCEAVA va atrage atentia asupra unei noi tentative de inselaciune practicata de catre firma ERC EUROPEAN REGISTER OF COMMERCE, DAD GmbH (VAT-DE 813739877, Alter Wall 65, DE-20457 Hamburg, Germania) care, printr-o adresa aparent administrativa cu privire la aplicarea GDPR, solicita verificarea, completarea si trimiterea datelor de contact ale societatii destinatare in scopul obtinerii unor sume de bani.

De asemenea, va sfatuim sa trimiteti o adresa de refuz a platii, tinand cont ca in mod formal exista un contract intre firma dvs. si firma ERC EUROPEAN REGISTER OF COMMERCE, DAD GmbH. Daca nu le dati de inteles ca refuzati plata, in caz ca se ajunge in instanta (sansele ca firma nemteasca sa va dea in judecata sunt foarte mici, dar exista), instanta se poate pronunta foarte usor in favoarea lor (pe ratiunea ca exista o comanda onorata, exista o factura neonorata, necontestata, deci sunteti buni de plata).

NU PLATITI NICIUN BAN SI NU RASPUNDETI LA SOLICITAREA DE A LE FURNIZA DATELE SOCIETATII SAU ALE CARDULUI DE CREDIT! Firma nemteasca va incerca sa exercite presiune prin diverse cai, trimitandu-va notificari de crestere a cheltuielilor, de transfer la cabinet de avocatura, telefoane etc.

Va recomandam sa nu raspundeti la solicitare, avand in vedere ca aceasta este de fapt o comanda deghizata, in urma careia veti primi o factura de 977 EURO!

Daca ati raspuns deja la solicitare si ati primit factura, va rugam sa sesizati Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie de care apartineti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *