Servicii stomatologice integrate la Clinica Medentis din Medias

Clinica Medentis si-a deschis portile de curand la Medias. Dotata cu aparatura de ultima generatie, clinica situata pe str. Hermann Oberth nr. 41, langa Vila Flora, ofera toata gama de servicii stomatologice prin doctori specialisti instruiti in tara si strainatate in domeniile:

  • Implantologie
  • Chirurgie orala
  • Parodontologie
  • Ortodontie
  • Pedodontie
  • Protetica
  • Estetica Dentara
  • Odontologie
  • Endodontie
  • Profilaxie

 

Clinica dispune de 3 cabinete stomatologice dotate cu tehnologie de ultima generatie – unituri dentare PLANMECA, microscop endodontic, aparatura speciala pentru inserare implanturi dentare, lampa de albire Zoom cu Accelerator de Albire, precum si o camera special destinata sterilizarii.

Pentru ca ne dorim ca experienta dumneavoastra la stomatolog sa fie una lipsita de orice durere am dotat clinica cu un aparat de inhalosedare destinat celor mici, cat si celor mari.

Profesionalismul personalului, atmosfera prietenoasa a clinicii precum si preocuparea permanenta pentru o experienta placuta, fara durere, recomanda clinica Medentis. Doctorii specialisti vin saptamanal din Cluj la Medias, pentru informatii si programari apelati 0749272841 si urmariti pagina noastra de Facebook – facebook.com/clinicamedentis

Centru de radiologie digitala 2D/3D

Clinica Stomatologica Medentis dispune de un centru de radiologie ultramodern PLANMECA fiind singurul din zona care ofera investigatii 3D realizate cu ajutorul computerului tomograf. Pe langa radiografiile retroalveolare si panoramice 2D utilizate in diagnosticarea primara, radiografiile 3D sunt absolute necesare in cazul unui tratament implantologic.Aparatura centrului radiologic din cadrul Clinicii Medentis este de ultima generatie si beneficiaza de functia ULTRA LOW DOSE care scade doza de radiatie cu pana la 90% oferind in acelasi timp o calitate superioara a imaginii. Radiografia dentara digitala prezinta un risc mult prea mic pentru a fi considerat periculos pentur organismul uman.

Inhalosedare cu Protoxid de Azot

Anxietatea este o cauza majora a evitarii vizitelor la dentist si duce la agravarea problemelor medicale. Indicata atat celor mici cat si adultilor, inhalosedarea este cea mai usoara forma de sedare, non-invaziva si cu zero efecte secundare. Procedura este efectuata cu un amestec de oxigen si protoxid de azot administrat pe cale respiratorie si induce o stare de relaxare, euforie si detasare de realitate. Efectul se instaleaza rapid dar si dispare imediat dupa intreruperea administrarii astfel ca nu e nevoie de insotitori dupa terminarea tratamentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *