Maine se lanseaza aplicatia Medias City

Primaria Municipiului Medias lanseaza aplicatia Medias City pentru smartphone-uri si tablete, in data de 19 decembrie 2018, initiativa prin care administratia locala doreste sa promoveze orasul ca destinatie turistica si, in acelasi timp, sa modernizeze si sa eficientizeze comunicarea intre turisti, cetateni si autoritati.

Aplicatia va putea fi descarcata gratuit de pe Magazinul Play si de pe App Store si va fi un ghid digital, prin care orasul va fi prezentat cu istoria si toate obiectivele sale turistice, de cazare si agrement, oferind utilizatorilor o modalitate simpla, accesibila, rapida si inteligenta de a accesa toate datele utile necesare unei experiente turistice complete.

„Medias este un burg transilvanean de poveste, care imbina noul si tehnologia cu traditiile si istoria vechilor ziduri ale cetatii. in prezent, oamenii din toata lumea sunt mai conectati ca niciodata, traim vremuri in care tehnologia este parte integranta a vietii fiecaruia dintre noi. De aceea, ne-am adaptat prezentului, oferind, prin aplicatia Medias City, oportunitatea unei comunicari eficiente si atractive cu mediesenii si turistii. si, pentru ca prezentul inseamna tehnologie, vom sustine intotdeauna dezvoltarea si modernizarea Mediasului, venind in intampinarea turistilor si a cetatenilor cu elemente de comunicare moderne”, a declarat Roman Gheorghe, primarul Municipiului Medias.

Aplicatia se adreseaza in principal turistilor care vor sa cunoasca evenimentele culturale si sportive, organizate in municipiu, sa descopere frumusetile orasului, traseele turistice si  stradutele pline de povesti ale vechii cetati medievale. Aplicatia va avea urmatoarele sectiuni: Despre Medias – informatii despre oras, istorie, personalitati; Cuvantul primarului; Sibiu, Regiune Gastronomica Europeana 2019, Date de contact – Centrul de Informare Turistica, Eveniment – manifestari cultural-artistice si de divertisment, descrierea, data si locatia acestora; Cazare –  listarea unitatilor din domeniul ospitalitatii; Localuri – listarea restaurantelor, barurilor si cafenelelor; Transport – mijloacele disponibile si numarul de contact; Descopera – doua trasee turistice care pot fi parcurse in centrul istoric. Ca element inedit, cu ajutorul aplicatiei, utilizatorii pot scana coduri QR pentru a primi instant informatii despre obiectivele turistice vizitate in Medias.

Evenimentul de lansare va avea loc in Sala de sedinte „Daniel Thellmann” a Primariei Medias, miercuri, 19 decembrie 2018, incepand cu ora 16.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *