Concerte de Craciun la Biserica Sfanta Margareta

In zilele urmatoare la Biserica Evanghelica Sfanta Margareta sunt programate doua concert de Craciun. Detalii ai mai jos.

  • 15 decembrie a.c. ora 17:00- Musical de Craciun

Vor interpreta copii de la Scoala „Hermann Oberth“ (cls. I-IV), un cvartet de coarde (Filarmonica Tg. Mures) si un ansamblu de flaute drepte (Cluj-Napoca).
Conducerea muzicala: Edith Toth

Acest proiect beneficiaza de sprijinul Ministerului Familiei, Muncii si Protectiei Sociale al Guvernului bavarez. Intrarea este libera Colecta de la Musical se va dona campaniei umanitare „Impreuna pentru nou-nascutii din Medias”!

 

  • 19 decembrie 2018 – Concertul Ecumenic de Craciun (editia XIX)

Biserica Evanghelica C.A. Medias va invita cu drag sa luati parte la cea de-a 19-a editie a Concertului Ecumenic de Craciun!

Concertul Ecumenic de Craciun (XIX) va avea loc in data de 19 decembrie 2018 (miercuri), la orele 18 in biserica evanghelica „Sfanta Margareta” din Medias.

Vor lua parte coruri bisericesti din diferite biserici mediesene. Impreuna vom asculta si vom canta colinde ce vestesc Nasterea Mantuitorului.

In cadrul acestui concert, vor avea loc citiri din Sfanta Scriptura in trei limbi (romana, maghiara si germana), deasemenea rugaciuni pentru intelegere si pace intre oameni si mesajul Scripturii despre Nasterea Mantuitorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *