Love Light Romania – Gradina Amintirilor la Spitalul Municipal Medias

In data de 1 decembrie a.c., Asociatia Love Light Romania organizeaza la ora 19:00, evenimentul “Gradina Amintirilor”, in cadrul Spitalului Municipal Medias.

“Ziua Mondiala a SIDA se desfasoara la data de 1 decembrie a fiecarui an si reprezinta o oportunitate pentru oamenii din intreaga lume sa se uneasca in lupta impotriva HIV, sa-si arate sprijinul pentru persoanele care traiesc cu HIV si sa comemoreze persoanele care au murit. Ziua Mondiala a SIDA a fost prima zi de sanatate globala, desfasurata pentru prima data in 1988”, spune Robert Rowe, director al Asociatiei Love Romania.

“Lucram in Medias de aproape 18 ani. Avem un centru rezidential din Ighisu-nou, care gazduieste 8 persoane care sufera de grade diferite de handicap sau care au fost institutionalizate toata viata lor. Aici le oferim un stil de viata semi-independent. Avem, de asemenea, un proiect in care oferim servicii persoanelor care sufera de HIV in zona Medias. Oferim transport gratuit la si de la spitale, transport gratuit pentru teste de sange, sprijin material si emotional, precum si grupuri de suport, in judetul Mures, intr-un sat numit Jacodu, avem un program in care ajutam copiii dintr-o comunitate saraca. Scopul principal al acestui proiect este de a opri copiii care abandoneaza scoala. Avem un centru de educatie in care copiii pot primi ajutor in cea ce priveste scoala. Avem, de asemenea, un program in care am angajat tineri adulti si lucreaza in magazinul nostru second-hand, in programul nostru de agricultura si, de asemenea, la centrul nostru de educatie”, adauga Rowe..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *