10×10 Nascut in Romania la Sibiu

Joi, 22 noiembrie a.c., ora 19:00, la Teatrul Gong din Sibiu (Strada Alexandru Odobescu, nr.4), asociația Euro CulturArt si Clubul UNESCO-Adolescentii prezinta a saptea secventa a programului 10X10. NASCUT IN ROMANIA, un proiect finanțat de Ministerul Culturii si Identitatii Nationale si selectat de Comisia interministeriala dedicata sarbatoririi Centenarului Marii Uniri de la 1 decembrie 2018. Intrarea este libera.

In 10 orase din Romania (Satu Mare, Timisoara, Cluj, Galați, Sighisoara, Brasov, Sibiu, Constanța, Iasi si Bucuresti), Mike Godoroja & Blue Spirit (Vali Vatuiu, percuție, Alin Paun, chitara solo, Tibi Dutu, chitara bas, Dorian Pirvu, pian si sintetizator), Marius Mihalache, Eugen Mihaescu, Marcian Petrescu, Rares Totu si Dan Mircea Cipariu vor prezinta un show unic de poezie si blues.

La Sibiu, invitati speciali sunt scriitoarea Rita Chirian si artistul vizual Mihai Zgondoiu.  12 sintetizatoare, 11 instrumente cu corzi, 5 orgi si un set de 30 de unitați de percutie reprezinta matematica unui altfel de show – 10X10. NASCUT IN ROMANIA !

Transmisia video stream a show-ului este realizata cu 11 camere, 54 de unitați de ecran LED ULTRA HD, toate acestea sub bagheta lui Dragos Burlacu cel care a realizat transmisiile festivalurilor de la Brezoi, Tg Mures si Panorama Ghelari. Luminile si efectele sunt realizate de catre Tzetze, designer-ul roman al legendarelor formații ”Compact”, ”Rosu si Negru” si actualmente al lui Richard Clayderman. Sunet surround (11 canale) este realizat de catre multipremiatul chitarist ardelean Rares Totu. Producția este semnata de catre Dan Paraschivescu, un guru al echipamentelor vintage de scena din Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *