Morometii 2 – avanpremiera la Sala Traube

Pelicula “Morometii 2” va rula pe marile ecrane din Romania din 16 noiembrie, insa echipa filmului isi propune sa ajunga in peste 50 de orase cu o serie de avanpremiere, in special in cele unde exista multiplex sau alta sala de cinema.

La Medias, proiectia va avea loc joi, 15 noiembrie 2018, la Sala Traube din Medias, de la ora 19.00, evenimentul fiind oferit de Transilvania Film ( partener al TIFF) cu sprijinul Primariei Municipiului Medias. Biletele sunt puse in vanzare la Centrul de Informare Turistica Medias, strada N. Iorga, nr. 4, incepand de miercuri 7 noiembrie 2018, pretul unui bilet este de 10 lei. Programul CIT este de la ora 08:00 la 16:00.

Scenariul peliculei reia povestea familie Moromete dupa cel de al doilea razboi mondial, intr-un context istoric extrem de framantat al Romaniei: instaurarea comunismului. Povestea filmului, la fel ca si romanul, surprinde viziunea celor doua personaje principale Moromete si Niculae, fata de evenimentele si profundele transformari ale societatii romanesti din acea vreme, procesul stramutarii de la tara la oras si dramele existentiale si sociale care au decurs de aici.

Distributia filmului regizat de Stere Gulea, ne prilejuieste intalnirea cu nume de referinta ale scenei si cinematografului romanesc, din vechea si noua generatie deopotriva: Horatiu Malaele, Dana Dogaru, Iosif Pastina, Oana Pellea, Ion Caramitru, Toma Cuzin, Gheorghe Visu, Florin Zamfirescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *