Cea mai mare lectie de educatie financiara din lume

De Ziua Mondiala a Economisirii, sibienii si cei din localitatile invecinate sunt invitati sa isi uneasca fortele cu mii de romani din toate colturile tarii pentru a stabili un nou record al Romaniei: cea mai mare lectie de educatie financiara din lume.

Miercuri, 31 octombrie, la ora 10:30, Academia Fortelor Terestre si Universitatea Lucian Blaga se alatura celor peste 61 locatii din tara care dau startul simultan evenimentului, alaturi de profesorii de educatie financiara din programul Scoala de Bani, care ii vor invata pe cei prezenti cum sa isi gestioneze veniturile, pentru ca independenta financiara se invata.

Inscrierile la eveniment se pot face online, prin selectarea celei mai apropiate sali de curs si completarea datelor de contact din formularul de pe pagina www.scoaladebani.ro. Reprezentantii desemnati de Guinness World Records si BCR se vor afla miercuri pentru a supraveghea evenimentul, al carui regulament poate fi gasit in toate locatiile implicate in proiect, dar si online, pe site-ul programului.

Educatia financiara le poate reda romanilor increderea ca pot face acele lucruri la care astazi doar viseaza. Tocmai de aceea, anul acesta vom sarbatori Ziua Mondiala a Economisirii alaturi de mii de oameni din toate colturile tarii, care isi unesc fortele pentru a stabili un nou record al Romaniei si, totodata, pentru a face un nou pas catre independenta financiara si catre o viata mai buna. Contam pe participarea lor pentru a face posibila aceasta misiune ambitioasa si pentru a demonstra ca, atunci cand noi avem incredere in fortele noastre, putem reda Romaniei increderea in fortele ei, a declarat Nicoleta Deliu, coordonatoarea programului Scoala de Bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *