Exercitiu in domeniul situatiilor de urgenta

Marti, 30 octombrie a.c., ora 10.30 are loc in Sala de Sedinte „Daniel Thellmann“ a Primariei Municipiului Medias un exercitiu combinat, de conducere – in vederea antrenarii structurilor de management si cu forte in teren – in vederea antrenarii structurilor de interventie, avand ca tema: „Producerea unui cutremur in urma caruia au fost afectate cladiri din municipiul Medias, cu rezistenta seismica redusa, rezultand multiple victime sub daramaturi”.

Situatia tactica este urmatoarea: In urma producerii unui cutremur cu epicentrul in Muntii Fagaras, au fost afectate 40% din cladirile din centrul vechi, cladiri administrative, institutii si societati comerciale. Importante pagube au fost in cartierul Gura Campului. De asemenea, retelele de comunicatii, electricitate, gaz, au fost afectate. Transportul feroviar a fost intrerupt din cauza prabusirii unor stalpi de electricitate. Pe strazile orasului se circula cu dificultate. Toate drumurile nationale si judetene ce penetreaza Mediasul sunt blocate pe anumite tronsoane.

Program:

  • In jurul orei 10.30 are loc sedinta Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta ce se va desfasura in sala Daniel Thellmann. Participanti : Membrii Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta Medias si conducerea ISU Sibiu.
  • Deplasarea in zona str. Campul de Jos (cu autovehiculele municipalitatii, ale institutiilor si societatilor ce au reprezentanti in Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta) – colaboreaza Directia Politia Locala, Directia de Administrare a Domeniului Public.

In jurul orei 11.00  – 11.30 se declanseaza efectiv executarea misiunilor specifice (in zona str. Campul de Jos).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *