„Un milion de stele“ a ajuns la cea de-a IX-a editie

Actiunea caritabila „Un milion de stele“ a ajuns la cea de-a IX-a editie. Maine, 26 octombrie a.c., de la ora 18.00, mediesenii si nu numai ei sunt asteptati in parcarea bisericii greco-catolice „Sfintii Petru si Paul“, situata pe strada Sticlei, langa sediul companiei Transgaz.

 

Actiunea publica de solidaritate sociala „Un milion de stele“ este organizata de catre Asociatia Caritas Mitropolitan Greco-Catalic Blaj prin Centrul de Recuperare Neuromotorie „Pruncul Isus“ Medias si echipa mobila de recuperare copii si tineri cu dizabilitati din mediul rural.

„Evenimentul va fi animat printr-un program sustinut de copiii de la gradinitele si scolile partenere ale proiectelor, care, an de an, sustin acest eveniment, devenind parte a caritatii si a iubirii pentru semenii lor din comunitatea in care traim. Prin evenimentul «Un milion de stele», sustinem cauza persoanelor nevoiase si a grupurilor marginalizate din punct de vedere social, de a avea acces la servicii sociale pentru a depasi situatia de dificultate in care se afla“, mentioneaza Adelina Biris.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *