Zilele Medicinei de Urgenta Sibiene

S-a dat startul inscrierilor pentru cursurile de initiere in medicina de urgenta din cadrul Zilelor Medicinei de Urgenta Sibiene. In perioada 08 – 19.10.2018, intre orele 14:00-16:00, in fiecare zi de luni pana vineri, se fac inscrieri pentru cursurile de initiere in medicina de urgenta, cursuri organizate in cadrul simpozionului “Zilele Medicinei de Urgenta Sibiene”, editia a XV-a. Evenimentul va avea loc in perioadele 26-28.10.2018, respectiv 02-04.11.2018, in municipiul Sibiu.

Activitatea este organizata de catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Cpt. Dumitru Croitoru” al judetului Sibiu, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu și Facultatea de Medicina din municipiul Sibiu.

Scopul acestui simpozion este atat de promovare a medicinei de urgenta prespitalicești in randul studentilor Facultatii de Medicina din Sibiu și pregatirea acestora in vederea dobandirii competentelor de paramedic, cat și de informare a unui numar cat mai mare de persoane cu privire la importanta cunoașterii și acordarii primului-ajutor calificat.

In cadrul evenimentului vor fi prezentate lucrari știintifice, vor avea loc cursuri teoretice, ateliere practice, dar și un exercitiu de descarcerare.

Evenimentul se adreseaza atat personalului medical și studentilor facultatilor de medicina, cat și persoanelor de orice varsta care nu detin cunoștinte medicale. Inscrierea se va face in holul Facultatii de Medicina din Sibiu.

Mai multe detalii vor fi puse la dispozitia persoanelor interesate de catre organizatori la momentul inscrierii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *