Vinuri de top, jazz si festin culinar pe cea mai frumoasa strada din Sibiu la VINFEST

VINFEST revine la Sibiu cu o a III-a editie dedicata desigur si in acest an vinului, cel care este sarbatoritul evenimentului unic care are loc pe strada Cetatii. Unsprezece producatori de vinuri si multe alte surprize, va asteapta in 6 si 7 octombrie a.c., pe cea mai frumoasa strada din oras. Astfel sambata si duminica, pasionatii de vin, gurmanzii si iubitorii jazz-ului de calitate vor fi rasfatati la propriu cu cele mai bune vinuri, mancaruri si concerte.

Toate zonele viticole importante sunt reprezentate la evenimentul din weekend. Vor fi prezenti cei de Domeniile Boieru, Gabai, Histria, Cotnari, Domeniile Urlati – Dealu Mare, Villa Vinea, Vinimondo, Casa Bunescu – Kelaru, Licorna Winehouse, Chateau Vartely – Produse Moldovenesti si Domeniile Gorgandin.

Vinurile din gama premium de la toate aceste crame le veti gasi la vanzare in casutele special amenajate in cadrul VINFEST, in 6-7 octombrie de la 11.00 la 21.00.

 Pentru ca vinul si mancarea buna merg bine cu o muzica aleasa cum se cuvine, sambata si duminica in cadrul vor concerta patru dintre cele mai apreciate trupe si artisti de jazz la ora actuala. Jazu, Kosmic Blues, Soul Serenade si Breeze va asteapta cu drag la concertele care au loc pe un podium special amenajat in fata frumoasei sali Thalia.

Gurmanzii au si ei parte de surprize placute la VINFEST. Pe cea mai frumoasa strada din Sibiu veti putea savura mancaruri care merg ’’mana in mana’’ cu vinurile nune. Chef Marius Rafa de la Pardon Cafe & Bistro Sibiu, promite un adevarat regal gastronomic pentru gurmanzi.

Mai multe detalii gasiti pe pagina oficiala de Facebook –Sibiu VINFEST, disponibila la adresa: https://www.facebook.com/SibiuVinfest/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *