Medieseanul Costel Popa si-a lansat un nou album

Interpretul de muzica populara Costel Popa si-a lansat ieri un nou material discografic. Albumul se numeste ”Maramuresu’rasuna cu Ardealu’impreuna” si a aparul la casa de discuri Euromusic in formula Costel Popa, Suzana si Daciana Vlad. Este al treilea album lansat de Costel.

”Toata povestea a inceput in anul 2014, cand ne-am gandit sa inregistram niste cantece impreuna si, astfel, in urmatorul an, 2015, am dat nastere primelor trei cantece (1.Cat ii tara-n lung si-n lat, 2.Vai de mine ce de om, 3.Cat am fost noi copilasi) in acest format ”TRIO”, compus dintr-un ardelean si doua maramuresence.

Unul din aceste trei cantece, ”Cat ii tara-n lung si-n lat”, s-a bucurat de un mare succes si astfel am decis ca povestea sa continue.

In anul 2017 am inregistrat urmatorul cantec ”Tot romanu-i dintr-un neam”, care, de altfel, era continuarea celui dintai, mai bine spus, este ”raspunsul” dat celor care in decursul anilor ne-au intrebat asa:

  • Costele, ce cauti prin Maramures si cum de iti place atat de mult?
  • Suzana si Daciana, voi cum de ati prins drag de Ardeal si ardeleni?

Acest cantec a fost si el apreciat de marele public si ne-am gandit: de ce sa nu aiba si o finalitate toata povestea?

Asa ca, anul acesta (2018), am lansat ultimul cantec, cel care avea sa dea si numele albumului ”Maramuresu’rasuna cu Ardealu’impreuna”. 

Albumul contine 14 cantece, cele cinci cantece ale noastre, plus toate colaborarile noastre de pana acum alaturi de colegii nostri din Ardeal si Maramures, intreaga poveste fiind astfel un ”Duet intre ardeleni si maramureseni”. Acesti colegi sunt: Angelica Pantea, Ovidiu Furnea, Grigore Gherman, Fratii Florea, Dorina Oprea, Livia Harpa, Elisabeta Guzu, Maria Neag, Andrei Romanica si Cosmin Mocean”, mi-a spus Costel.

Noua piese de pe acest album au fost compuse de medieseanul Costel Popa. Din punct de vedere discografic, Costel a debutat cu ”Hai cu toti sa ne dam mana”, in anul 2013, iar albumul ”Sosit-a praznicul iara” a fost lansat la finele anului 2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *