Sibiu: Proiectie in premiera a filmului “141A.D. Misiune in Dacia”

Pelicula “141A.D. Misiune in Dacia” isi va avea proiectia de premiera in curand, la Sibiu. Realizatorii va asteapta marti, 2 octombrie 2018, de la ora 20.00, la Teatrul Gong.

Productia, o realizare locala si independenta a doua asociatii culturale, Asociatia de Arta si Film Nova Polaris si Asociatia Culturala Veteres Milites (dedicate reconstituirii istorice antice) se va vedea pentru prima oara la Sibiu, iar realizatorii ii invita, cu aceasta ocazie, pe iubitorii de istorie si arta sa ia parte la acest eveniment inedit: un film istoric realizat de catre o echipa sibiana.

Pelicula, o propunere rara in peisajul cultural actual, este un thriller istoric care imbina mitologia, suspansul si fantasticul intr-un mix vizual bine ancorat in realitatea de secol II d.Hr., atunci cand are loc actiunea filmului, si propune o poveste inedita de mister si aventura. Protagonistul actiunii este Centurionul Marcus, delegat pentru o misiune speciala, in anul 141 dupa Hristos, in Provincia Dacia.

In distributia filmului ii regasim pe Cristian Stanca, Augustin Ungureanu, Catalin Neghina, Laura Petresc, Florin Nicula, Cristian Ciomaga si multi altii. Filmul este scris si regizat de Octavian Repede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *