CibinFEST 2018

Atmosfera bavareza revine in Piata Mare din Sibiu, intre 20 si 23 septembrie a.c., la CibinFEST 2018. Va fi montat cortul gigant de 2400 metri patrati, in jurul caruia va fi amenajat un targ de toamna si un mic parc de distractii pentru copii. Fanii CibinFEST vor avea parte in fiecare seara de concerte sustinute de formatia austriaca Die Dorfer, care va incinge atmosfera asa cum doar o formatie de Oktoberfest poate sa o faca.

“Editia din acest a CibinFEST se defasoara sub o formula diferita – cu o perioada mai scurta si fara parcul de distractii extreme, dar pastrand atmosfera pentru care vizitatorii fideli revin an de an. Calendarul de evenimente din acest an al Sibiului nu a permis desfasurarea evenimentului in formula completa, de 11 zile, urmand ca de anul viitor sa revenim la perioada traditionala. Cu aceasta ocazie am decis sa pastram anul acesta doar principalele elemente care definesc experienta CibinFEST – cortul, berea, muzica si targul de toamna.”

Gastronomia este un element de baza la CibinFEST si ii acordam o atentie deosebita, asa ca deja renumita echipa Szigeti Grill va asigura experienta culinara din cort. Ciolanele imense la gratar, carnatii deliciosi si muraturile delicioase vor fi din nou in prim plan.

De asemenea, renumita rulota Batranu’ Sas va fi amplasata in exteriorul cortului, pentru cei care cauta o alternativa sau se afla in plimbare. Accesul este gratuit.

CibinFEST este un eveniment organizat de Asociatia Events For Tourism in parteneriat cu A1 Events, eveniment inclus pe Agenda Culturala a Municipiului Sibiu, partenerul principal al evenimentului fiind producatorul de bere Timisoreana si Reken, furnizorul celui mai mare cort montat vreodata in Piata Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *