Concert Monday Shadows la Red Jack

Clujenii de la Monday Shadows concerteaza vineri, 31 august a.c., la Medias. Concertul are loc la clubul Rad Jack, de pe strada I.G. Duca. In repertoriul Monday Shadows va puteti delecta cu power ballads, dar va puteti scoate si pletele de la naftalina pe hituri clasice hard rock/heavy metal ale anilor ’70-’80.

Proiectul Monday Shadows a inceput in luna octombrie 2017, dintr-o frumoasa prietenie care are la baza un numitor comun: respectul si iubirea pentru muzica, ce sfideaza orice bariera de timp, varsta, sex sau religie. Au pornit de la discutii interminabile despre muzica buna, acompaniate de pahare interminabile de bere si am conchis ca e timpul sa infiintam o trupa tribut rock!

Sa facem cunostinta cu Monday Shadows:

Sandor Horvath – Rhythm guitar and solo

A luat lemnul in mana inca din vremea liceului cand a cantat impreuna cu trupa de rock Mindstorm din Cluj. Avand ambitii si hobby-uri legate de muzica, ritm si dansuri, a reusit sa-si pastreze afinitatea pentru muzica buna. In viata profesionala si-a dezvoltat calitatile in industria alimentara ca inginer de proces, recunoscand cu timpul ca alimentul de baza a populatiei lumii este berea!!! 

Insa cele mai adevarate trairi din ultima perioada sunt datorate trupei Monday Shadows, care l-a conectat la priza si l-a electrizat din nou.

Alexa Ioana – Vocals

A mai cochetat cu alte proiecte precum A.R.T. /Dream Stealers/Konthrast, trupa de evenimente, etc. Alexa canta de cand se stie si nu pare sa vrea sa inceteze curand. Pe langa solist vocal, Alexa mai este si un fulltime thinker, un doritor de a dezlega misterele chitarii si cand are momente de rabdare paroxistica, realizeaza figurine tip mini-me prin modelaj artistic.

Dan Hurgoiu – Bass Guitar

Dan este membrul trupei cu cea mai vasta experienta de viata. A inceput sa cante la bass in timpul liceului , in trupa Prorock. A urmat o lunga pauza, insa odata cu proiectul Monday Shadows, Dan a revenit la marea lui pasiune muzica rock. In viata de zi cu zi, Dan preda inginerie la UTCN si construieste fabrici de bere.

Ovidiu Crisan – Drums

De la curiozitate la pasiune si chiar la fulltime job, Ove a acumulat o experienta de peste 13 ani si peste 150 de concerte. A cantat pe scena cu zeci de trupe din tara sau din afara, la diverse concerte si festivale. Din 2010 incearca sa transmita mai departe cunostintele sale si altor pasionati de acest instrument, prin intermediul Cursuri Tobe – Ovidiu Crisan – Cluj Napoca. Pe langa acestea, mai activeaza alaturi de Calling Memphis si Wild Angels, dedicandu-si in totalitate timpul pasiunii muzicale.

Zoltan Rostas – Drums

Studiaza de 6 ani percutia si neaga vehement toate bancurile despre tobosari.  Este primul tobosar care s-a alaturat proiectului nostru. Pe langa Monday Shadows, Zoli canta si in trupa Zarcov, a carei lansare o asteptam in curand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *