Prima editie Weinfest la Medias

Timp de trei zile, incepand cu 21 septembrie a.c., Piata Regele Ferdinand I din Medias se transforma intr-un centru de degustare a vinurilor, preparatelor culinare si a muzicii live de mai multe genuri. Aceste zile sunt dedicate vinului, gastronomiei si culturii.

Publicul va avea posibilitatea sa deguste vinuri atat din zona Tarnavei, cat si din alte zone ale Romaniei si vor putea achizitiona produsele prezentate in cadrul festivalului. Gama diversificata a produselor gastronomice va fi oferita de micii producatori locali si din zona. Pentru degustare este necesara achizitionarea unui ”Talon de degustare”. Prin intermediul acestui talon se pot face zece degustari de vin de la cramele participante la festival.

Pe perioada celor trei zile vom avea muzica din categorii foarte diferite. Ziua de vineri va avea un sentiment inconfundabil de festival. Avem trupe independente din toata tara, cu stiluri variate, de la Hip-Hop la Dream Pop-Experimental, Jazz, Ska-Reggae si Alternative Pop.

Sambata vom incepe evenimentul cu Zmei 3, un proiect de jazz fermecator care canta Rough Romanian Soul, urmat de mult indragita trupa Desperado, care canta ”Country-Rock made in Transylvania” si incheiem seara cu Taxi, cea mai sincera si nonconformista trupa pop-rock din Romania.

Duminica ne vor incanta un duet splendid de pian si vioara si muzica romantic stil Indie-Folk. Incheiem Festivalul cu muzica Folk si Pop-Rock reprezentata de artistii locali.

Evenimentul este realizat de Asociatia Culturala Pusteblume, Asociatia Locului Natal si Asociatia Ardealul Medias, in parteneriat cu Primaria Medias, prin Directia pentru Cultura Sport Turism si Tineret Medias si Forumul Democrat German.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *