Formatia sibiana ”Ora de foc”

Pop-rock, distractie, muzica de calitate, emotii, buna dispozitie, profesionalism, antren sunt ingredientele principale ale trupei ”Ora de foc” din Sibiu. ”Ora de foc” inseamna: Maria Oancea – voce si chitara acustica, Radu Bobolot – chitara bas, Radu Meres – tobe si backing-vocal si Sorin Vinti – chitara electrica, patru muzicieni stransi la un loc in numele muzicii folk-pop-rock. Cei care ii cunosc nu au fost niciodata dezamagiti de ceea ce canta, iar cei care nu i-au cunoscut au fost placut impresionati de prestatia lor.

ORA DE FOC

Trupa ”Ora de foc” dispune de un repertoriu propriu de aproximativ 25 de piese, dar si de un bogata colectie de cover-uri ale unor nume celebre: Cramberries, Judas Priest, Metallica, Eric Clapton, Shakin Stevens, Pink, Compact, Iris, Creedence Clearwater Revival, Mr. Big si multi altii.

Maria Oancea

Trupa a fost infiintata in 2005, de Maria Oancea si Sorin Vinti si, de atunci, au cantat pe la diverse festivaluri si cluburi de gen in foarte multe orase din tara si in toate locurile de profil din Sibiu. In anul 2006, sibienii au castigat premiul pentru cele mai bune versuri la Festivalul Studentesc Gaudeamus – Brasov si pana acum a avut mai multe concerte in cluburi de rock in Sibiu, Cluj si Deva.

Desi, la inceput, piesele cantate au fost creatii proprii, cererea mare a facut ca in ultimii ani sa abordeze si zona ”cover”, astfel incat aparitiile lor in public s-au diversificat prin numeroase evenimente. Cei care traiesc o astfel de muzica sunt invitati sa se distreze alaturi de ”Ora de foc” pentru momente speciale si unice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *