Un actor din serialul “Game of Thrones” a participat la premiera unui film regizat de fiul unei mediesence

Actorul Liam Cunningham, din serialul “Game of Thrones”, a participat la premiera unui film regizat de fiul unei mediesence. Marti, 24 iulie a.c. presa locala din orasul german Böblingen a fost invitata la premiera filmului “Halbnah”.

Este vorba de productia unor tineri de la Schüler vom Gymnasium Unterrieden in Sindelfingen, care au castigat concursul “Tatort Bodensee”. Surpriza tuturor a fost prezenta actorul Liam Cunningham, din serialul “Game of Thrones”, care a venit special la eveniment, fiind invitat de Hussam Al-Heraki, care interpreteaza rolul principal in film.

Filmului “Halbnah” este regizat de Marc Mante, a carui mama s-a nascut la Medias. Marc are 18 ani si cocheteaza de mai mult timp cu cea de-a saptea arta. Marc a absolvit liceul in aceasta vara si vrea sa isi continue studiile la Academia de Film din Ludwigsburg. Perioada de patru luni cat a lucrat la acest proiect o considera ca un intership. O noua proiectie a filmului va avea loc, pe data de 30 august, la acelasi cinematograf.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *