Centrul de Vacanta Zum-Zum, editia a X-a

Centrul de Vacanta Zum-Zum, ajuns anul acesta la venerabila varsta de zece ani, si-a inchis portile vineri, 27 iulie 2018, cu o prezentare a micilor albinute in fata invitatilor: parinti, bunici, frati si invitati din oras. 

Ca in fiecare an, Asociatia ”Prietenia” Copsa Mica a propus proiectul de vacanta si l-a pus in aplicare in colaborare cu Primaria Copsa Mica, Comitetul de infratire L`Hermitage-Copsa Mica si Liceul Tehnologic ”Nicolae Teclu”, care, de altfel, a fost si gazda albinutelor pe perioada celor doua saptamani.

Din ”stup” au facut parte 97 de albinute conduse de sapte animatori si 13 voluntari. De mentionat ca unii dintre voluntarii care i-au ajutat pe animatori anul acesta au fost, de fapt, chiar printre primii copii ai centrului, la pornirea lui in anul 2008.

Fideli crezului de invatare prin joaca, si anul acesta animatorii au propus participantilor diferite teme: Ziua Bunelor Maniere, Ziua Jocurilor de Societate, Olimpiada distractiva, Ziua Jocurilor Internationale, Ziua dedicata Centenarului, iar excursia de la Alba Iulia de anul acesta a fost, de asemenea, dedicata Centenarului Marii Uniri.

La final, albinutele Zum-Zum au prezentat invitatilor o expozitie cu obiectele confectionate in centru si au pregatit un program artistic plin de energie si veselie pentru toti cei prezenti. Evenimentul s-a incheiat cu un tort urias si un ”La Multi Ani!” cantat de toate albinutele pentru sarbatorirea celor zece ani de activitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *