Incepe stagiunea de vara BIS Teatru

Asociatia Culturala BIS a pregatit publicului sibian o vara sub auspiciile teatrului, in frumoasa ambianta a Gradinii BIS, de pe strada Stefan cel Mare, nr. 56, ce va fi animata, in perioada 26 iulie -16 septembrie, de 20 de evenimente ce presupun: spectacole de teatru pentru adulti si copii, concerte si vizionari de filme.


Stagiunea de vara BIS Teatru va fi deschisa joi, 26 iulie, de la ora 21:00 de un spectacol de la Timisoara. Este vorba despre ”Mens sana in corporatist sano” al trupei Aualeu, avand la baza un text scris de Ovidiu Mihaita si o distributie compusa din Laurentiu Banescu, Marian Pirvulescu si Christine Cizmas.

Pornind de la intrebarea „Cat de sanatos mental trebuie sa se poata pastra un om astazi pentru a putea ramane uman?” artistii timisoreni ofera o viziune comico-ironica asupra lumii tot mai mecanicizate in care traim, asupra tiparelor de gandire impuse de munca in corporatii, tragand un semnal de alarma in ceea ce priveste pierderea contactului cu ceea ce este natural si firesc in vietile noastre.

”Nimeni nu stie ce e in inima mea”, al doilea spectacol al stagiunii, nu mai are nevoie de prezentare, one-man show-ul lui Florin Cosulet jucandu-se de 11 ani cu acelasi succes la public, fiindca imbina stralucit poezia, momentele umoristice si energia debordata a artistului. El va fi gazduit de Gradina BIS pe 29 iulie, de la ora 20:00.

Nu vor lipsi nici elementele de noutate, ”Ctrl+Alt+Del”, un performance oferit de Charlie Falamas, putand fi vizionat in avanpremiera, iar spectacolul pentru copii ”Anaz si Dragonul”, in premiera, in felul acesta BIS Teatru reunind toate categoriile de varsta intr-o ambianta de relaxare si voie buna.

Programul complet al festivalului poate fi consultat pe pagina de facebook BIS Teatru. Biletele pentru toate spectacolele pot fi achizitionate online de pe www.kompostor.ro si de la Gradina BIS, inainte de fiecare reprezentatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *